In 1995 begon ik in de consultancy. In 2001 stapte ik over naar humanitaire hulp (zie foto). In 2009 begon ik Shape Your World!

MIJN ACHTERGROND EN ERVARING

Commercieel en Non-profit

Projectmanagement van complexe bouwtrajecten. Alle partijen bij elkaar krijgen, oprechte samenwerking,  samen tot resultaten komen: een kantoor, een bar, een restaurant, een inrichting. Ik deed dit als onder andere voor verschillende grote telecom partijen en op Schiphol.

Directeur noodhulp en ontwikkelingsoperaties. Met een heel divers internationaal team effectieve hulp programma’s neerzetten. Cultureel passend leidinggeven. Onderhandelingen met overheden, donoren, overheden, rebellengroeperingen, NGO’s en de UN. En al dit om optimale waarde te creëren voor mensen in nood.

Internationaal trainer, facilitator en coach. Van Somalië tot Nederland, van de USA tot Myanmar. Van Syrië tot Mozambique. Diplomaten en eerstelijns hulpverleners. Mensen helpen om tot hun recht te komen. Als ze zichzelf kennen en accepteren, hun vaardigheden inzetten en duidelijkheid hebben over wat ze willen bereiken is er zo veel mogelijk. En helemaal als ze SAMEN werken. Ik help jullie om alles in te zetten!

MfN register Mediator. Conflicten oplossen. Binnen je onderneming weer in gesprek komen. In je huwelijk elkaar weer zien staan. Tussen belanghebbende partijen zoeken naar gemeenschappelijke grond. Hierbij geloof ik steenvast: "Je wint als je je relatie behoudt en je kwestie oplost".